Belgijska kompanija rasvjete – Lucide

Prostorija u kojoj se nalazi sto sa šest bijelih stolica i jednom crnom. Na stolu se nalazi vaza sa cvjećem i svjećnjaci.Na plafonu visi luster koji ima četiri sijalice. Iznad radnog stola se nalazi prozor.

Belgijska kompanija rasvjete – Lucide

Ilighting poslovnica, iako relativno mlada kompanija na bosansko-hercegovačkom tržištu, za kratko vrijeme postala je prepoznatljiva zahvaljujući prodaji kvalitetne rasvjete koja se uvozi iz brojinh zemalja svijeta.

Jedna od tih zemalja je i Belgija. Najpoznatija poslovnica u Belgiji koja proizvodi i distribuiše rasvjetu jeste dizajnerska kompanija Lucide. Nastala je 1992. godine i od tada bilježi veliki rast, kao i distribuciju svojih proizvoda širom svijeta. Zavhaljujući kvalitetu rasvjete koja nastaje pod okriljem ove belgijeske kompanije, Lucidine proizvode danas možemo pronaći u 70 različitih zemalja. Sjedište Lucide nalazi se u Antverpenu.

https://www.lucide.be/en/about-lucide/history/

Lucide u svojoj ponudi ima širok spektar dekorativne i funkcionalne rasvjete kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje osvjetljenje.

Unutrašnja rasvjeta je veoma bitna jer sa sobom nosi kako funkcionalnu ulogu, tako i dekorativno. Dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, spavaća soba kao i toalet zaslužuju da budu opremljeni kvalitetnom rasvjetom kako bimo mogli da obavljamo svakodnevne zadatke u našem domu.

Preuzeto sa https://www.lucide.be/en/shop/lighting/ceiling-lights/details/lester-21119_06_30

Ukoliko želite da uživate u ljetnjim noćima u vašoj bašti ili na terasi, Lucide vam nudi širok asortiman rasvjete za spoljašnju upotrebu u raznim stilovima, od modernog pa sve do klasičnog stila. Spoljašnja viseća svjetla, spoljašnje stolne lampe i zapanjujuća spoljašnja plafonska svjetla, kao i baštenski refletkori i baštenski lampioni dizajnirani su za potrebe vanjskog osvjetljenja.

Preuzeto sa https://www.lucide.be/en/shop/outdoor-lighting

Prilikom planiranja rasvjete, preporučuje se kombinovanje nekoliko slojeva svjetlosti, a to se može postići podnom lampom, visećom rasvjetom i klasičnim svjetlom. Glavni cilj jeste da se stvori više različitih izvora svjetlosti koji se međusobno nadopunjuju.

Visilice, zidni, stone i podne lampe, kao i plafonjere iz Lucidine kolekcije sastoje se od različitih stilova namijenjenih za svaku prostoriju u vašem domu. Možete se odlučiti za kućno, klasično, industrijsko ili moderno osvjetljenje. Ukoliko, ipak, mislite da vaš dom zaslužuje nešto jednostavniju dekoraciju, možete odabrati rasvjetu u orijentalnom, skandinavskom ili retro stilovima koji će vašem domu pružiti posebnu notu u jednostavnijem obliku.

Lucide godišnje ponudi 500 novih kreacija izrađenih od visokokvalitetnih materijala u kombinaciji sa savremenim tehnologijama, energetski efikasnim sijalicama i trendovima koji prate boju.

Savremeni i multifunkcionalni dizajni različitih stilova i vrsta opremljeni su, ili su kompatibilni, sa najnovjim LED izvorima svjetlosti koji štede energiju.

Takođe, pogledajte jedinstveni asortiman dječijeg osvjetljenja kao i osvjetljenja za kupatila.

Pogledajte katalog rasvjete iz Lucidine kolekcije na našem sajtu.

Posjetite nas i odaberite rasvjetu po mjeri vašeg doma,

Vaš Ilighting tim.

listhing poslovnica se nalazi u ulici Zmaja od Bosne, 47A u Sarajevu.

Share this post


error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!